6 Ekim 2009 Salı

Asi Dizisi 1. Sezon Bölüm Ardından Yorumları

Hepinize Merhaba...

Bizi tutkuyla ekranlara bağlayan, yeni dostlar edinmemizi sağlayan Asi dizisinin 1. sezon bölümlerinin yeniden izlenmesi ve yorumlar yapılabilmesi amacıyla Asi dizisi resmi web sitesinde bir başlık açılmıştır. 2 Ekim 2009 tarihinden itibaren her Cuma günü yeni bir bölüm üzerinde paylaşımlar yapılacaktır.

İlk bölüm yorumları için resmi siteye misafir olarak giriş yapabilir ve 1. bölüm ardından başlığındaki yazıları takip edebilirsiniz...

Dizimizin bizde bıraktığı hatıraları yeniden canlandıracak, gönül gözleri açık çok değerli yorumcuların yazıları ve görselleriyle görünenin ardına yapılacak bu yolculuğa minik bir katkı da benden olsun istedim. Asi/1. Bölüm klibini beğeneceğinizi ümit ediyorum...

İyi seyirler...

http://www.youtube.com/watch?v=ucW1F9M5LnA

3 yorum:

  1. Merhaba Usaykencim,verdiyin hos habere gore tesekkur ediyoram.Evet Asi dizisine tutguyla baglandik bitmesini istemedik,onlarin hayatini hep izlemek,bazi sorgularimiza cevab istedik,bir de beni bu diziye baglayan baba-kiz sevgisi,hec bunu yazmiyordum hislerimi icimde sakliyordum,ben de babami Asi kimi cok sever,deyerlendiyordim,o bir hekim,doktor,nece derler el atasiydi,evet, malisef babam dunyasini deyismis nece sinedir,ama her bu dizini izlerken babami yanimda hiss ediyoram,bu da benim Asi dizisine bagli olmagimin bir nedeni.

    YanıtlaSil
  2. usayken,
    Ellerine sağlık.
    Senin emeğinin ürünü olan klibi izleyerek, o zaman henüz nasıl sağlam bir kementle bizi yakalayacak, nasıl bir aceleyle bize Cuma günleri saat 20:00'yi iple çektireceğini bilemediğimiz dizimiz ile özlem giderdim.
    Uzun zamandır seyredemediğim ve indirip izlemek için de hiç yeterli vaktimin olmadığı Asi dizisinin yola ilk çıktığı ve daha o zamandan nasıl bir fenomen olacağını asla kestiremediğimiz ilk bölümünün bir özeti kıvamındaki klip öyle hora geçti ki.
    Bir an dizimizi nasıl da özlediğimizi anladın ve bize bir sürpriz mi yaptın diye düşündüm.
    Biteli epey olmuş ama hala ardından bitmeyen çuval çuval sözler edilmeye devam edilen duygu,görsellik, tarih, kültür şöleni olan Asi için sanırım yeni klipler beklesek şaşırmazsın.
    En güzel kavramları barındıran, kuş cıvıltıları ile sunan dizimizin, uzantısı olan asiesintiler sayfasından tüm asicanlara çok sevgi ve selamlarımla.
    ACEMIDEMIRCI

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Yulia,
    Sevgili Acemidemirci,

    Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...

    Resmi sitede 1.bölüm yorumlarının yapılacağı duyurulduğundan beri içimde bir heves...

    Hiçbirşey değişmemiş... Aynı heyecan... Aynı tutku... Aynı masum aşk tohumları... Aynı sıcak duygular...

    Neden bu diziye bu kadar bağlandığımızı yüzümüze çarpıyor daha ilk bölümde gördüğümüz kareler... Neden aramak gerekmez... Her kokuda, her dokuda bağımlılık var...

    Çok isterim devamını getirebilmeyi. Belki sürprizlere devam ederim... Kimbilir...

    Gönül dolusu sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorum yapmak için gmail adresi gereklidir...
Yorumlar, blog yöneticisi tarafından denetlendikten sonra, uygun bulunması halinde yayınlanacaktır...
İyi paylaşımlar...

İletişim: usayken@gmail.com